Απίστευτο: Πήγε να πλύνει το αμάξι της – Έγινε… ρεζίλι με αυτό που έπαθε (vid)


Δεν είχε υπολογίσει την πίεση, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα απολαυστικό στιγμιότυπο.

Ένα… επικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες, όταν μία γυναίκα θέλησε να πλύνει το αμάξι της. Έτσι, βρέθηκε σε… σταθμό που προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία σε όποιον θέλει να το κάνει μόνος του, χωρίς να το πάει σε πλυντήριο αυτοκινήτων όπου θα το αναλάμβαναν καθαριστές.

Η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της, έβαλε την απαραίτητη… σαπουνάδα και στην συνέχεια πήρε στα χέρια της το λάστιχο με το νερό, που είχε ενσωματωμένο το ειδικό… πιστόλι, το οποίο πετάει με δύναμη το υγρό στο αμάξι. Ωστόσο, δεν είχε υπολογίσει την πίεση, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα απολαυστικό στιγμιότυπο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, μόλις η γυναίκα ξεκίνησε να ρίχνει νερό, η πίεση την… ανάγκασε να χάσει τον έλεγχο και την ισορροπία της. Έτσι, βρέθηκε στο έδαφος και έπειτα από πολλές τούμπες μπόρεσε τελικά να σηκωθεί και να συνεχίσει την.. δουλειά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε βενζινάδικο στην Αγία Πετρούπολη στην Ρωσία. Πρωταγωνίστρια του επικού βίντεο ήταν η Άννα Ζάκοβα, 32 ετών, η οποία σχολίασε: «Το νερό ήταν πολύ δυνατό και μου πήρε πάνω από τρεις προσπάθειες για να μπορέσω να ανακτήσω τον έλεγχο».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ