Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας


Κορονοϊός: Live η ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας στο υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη έχουν αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

Δείτε LIVE εικόνα:

«Έρημη» η Κοζάνη μετά το lockdown

Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκεται η Κοζάνη μετά την ανακοίνωση πως η περιφερειακή ενότητα μπαίνει σε τοπικό lockdown.

Ιδιαιτέρως επιβαρυμένο είναι το επιδημιολογικό φορτίο, καθώς η πόλη μετρά 227 ενεργά κρούσματα και 554 επαφές αυτών σε περιορισμό.

Στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου υπήρχε περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν εμφανώς μειωμένη, σύμφωνα με το kozanilife.gr.

Η πλειοψηφία των πολιτών που κινούνται στην Κοζάνη φορά μάσκα ενώ προβληματισμός επικρατεί κυρίως από τους γονείς για τη λειτουργία των σχολείων που αποφασίστηκε παρά το γεγονός πως αυτή δεν προβλέπεται από τον χάρτη ασφάλειας και προστασίας που είναι αναρτημένος στο Covid19.gov.gr για τις περιοχές που ανήκουν στο 4ο επίπεδο συναγερμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ