Κορονοϊός: Σαρώνει τη Βρετανία – Πάνω από 16.000 νέα κρούσματα


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ένα βήμα από το ολικό lockdown είναι μεγάλες πόλεις της Βρετανίας, αφού η ημερησία ενημέρωση για τα κρούσματα του Covid19 ήταν τρομακτική.

Εκτινάχθηκαν ξανά τα κρούσματα κορονοϊού στη Βρετανία καθώς όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (17/10) 16.171 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον Covid19 ενώ καταγράφηκαν και 150 θάνατοι.

Το συνολικό νούμερο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση, είναι 705.428 ενώ όπως αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 43,579.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως άλλες στατιστικές υπηρεσίες στη Βρετανία αναφέρουν πως υπάρχουν 58.500 πιστοποιητικά που αναγράφουν ως αιτία θανάτου τον κορονοϊό.

Ανεβαίνει ξανά ο ημερήσιος δείκτης κρουσμάτων στη ΒρετανίαDailymail.co.uk

Τα τελευταία στοιχεία έρχονται τη στιγμή που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανακοινώσει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα. Ένα 5% των πολιτών της Αγγλίας είναι πλέον στο επίπεδο 3 των μέτρων προστασίας, το υψηλότερο που υπάρχει για την αγγλική κυβέρνηση.

Ανοδική τάση και για τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται.Dailymail.co.uk

Άλλες πληροφορίες που έγιναν γνωστές το Σάββατο (17/10), αναφέρουν πως 4.814 άνθρωποι είναι στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ την περασμένη εβδομάδα ήταν 3.225. Διασωληνωμένοι είναι 494 ασθενείς, αριθμός ιδιαίτερα αυξημένος σε σχέση με τους 396 της προηγούμενης εβδομάδας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ