Συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα – Και δεύτερος τραυματίας

Ένας ακόμη τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά την άγρια συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα το μεσημέρι, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πολίτης που περνούσε τυχαία από το σημείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας Ρομά ο οποίος δηλωνει θύμα των δραστών φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι και όπως υποστηρίζει δέχθηκε τα πυρά από άλλη ομάδα Ρομά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το άτομο αυτό είναι μεταξύ των 6 που προσήχθησαν αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Παρ’ όλ’ αυτά μέχρι αυτήν την ώρα οι προσαχθέντες αρνούνται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν ο λόγος της συμπλοκής αλλά και ποια τα μέλη της άλλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή, η οποία έγινε στην Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως, τραυματίστηκε κι ένα άτομο στο πόδι, το οποίο όπως φαίνεται βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, στη Λεωφόρο Κηφισού σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αναζητούσαν τους δράστες των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Πηγή: CNN.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here