Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ: Συνεχίζεται η πίστωση σε 28.401 δικαιούχους


Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ: Συνεχίζεται να πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς 28.401 δικαιούχων του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 371,5 εκατ. ευρώ

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 71.184, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 625,3 εκατ. ευρώ.

H οικονομική συντάκτρια του MEGA, Γωγώ Καλύβα, ανέλυσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» το πρόγραμμα Εξοικονομώ, με προϋπολογισμό ύψους 850 εκατ. ευρώ του οποίου οι αιτήσεις ξεκινούν στις 30 Νοεμβρίου.

Η εργατολόγος Ματίνα Τριανταφύλλη εξήγησε τι αλλάζει στις ασφαλιστικές εισφορές και πόσα χρήματα παραπάνω θα δουν οι εργαζόμενοι στο μισθό τους από 1 Ιανουαρίου 2021.

Όσον αφορά τις ψηφιακές συντάξεις αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται πιλοτικά μόνο σε δύο από τις δέκα κατηγορίες συντάξεων. Οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετό χρόνο για να μπορέσουν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα.

Από τις 23 έως τις 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά συνταξιούχων σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών

Για τους συνταξιούχους που δουν κάποιο λάθος στο ποσό των αναδρομικών που περιμένουν μπορούν μέσω του e-ΕΦΚΑ να ελέγχουν το ακριβές ποσό που δικαιούνται.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ