4 συμβουλές για να βρεις την πιο φυσική απόχρωση κραγιόν


Για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά λοιπόν μπορείς να βρεις μια nude απόχρωση κραγιόν customized για τα χείλη σου που θα κάνει το καθημερινό σου make up ανεπιτήδευτο και φρέσκο.

Ποιες είναι οι συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις;

Πήγαινε στο κατάστημα
Οι αγορές μέσω internet μπορεί να είναι πιο ξεκούραστες και ίσως πιο δελεαστικές αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να δεις τα κραγιόν από κοντά και να δοκιμάσεις διάφορες αποχρώσεις ώστε να καταλάβεις την υφή τους. Επίσης, οι αποχρώσεις που βλέπεις κάποιες φορές στα testers είναι παραπλανητικές. Οπότε, καλό είναι να τα δεις από κοντά.
Ποιο είναι σωστό σημείο για να δοκιμάσεις το κραγιόν
Για να βρεις την ιδανική απόχρωση του κραγιόν σου, η σύγκριση πρέπει να γίνει με το εσωτερικό των χειλιών σου ή με το ακροδάχτυλό σου. Σίγουρα όχι με το πίσω μέρος του καρπού σου, γιατί διαφέρει αρκετά από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου.
Τα glossy κραγιόν δεν δίνουν φυσικό αποτέλεσμα
Τα φυσικά σου χείλη δεν γυαλίζουν, οπότε φρόντισε να βρεις ένα κραγιόν σε ματ απόχρωση αρκεί να είναι αρκετά ενυδατικό ώστε τα χείλη σου να μην φαίνονται αφυδατωμένα.
Δοκίμασε το κραγιόν άβαφη
Ένας τρόπος που θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικόκραγιόν για φυσικά χείλη είναι να είσαι εντελώς άβαφη. Έτσι, θα πλησιάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου. Επίσης, θα βρεις το σωστό που δεν θα σε κάνει να δείχνεις χλωμή, αλλά φυσική και φρέσκια.

ΠΗΓΗ:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ