«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο»: Αναβιώνει η δολοφονία που συντάραξε την Κρήτη


Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 59χρονου πολύτεκνου πατέρα, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από το χέρι της 32χρονης πρώην συντρόφου του, κοντά στο Κέντρο Αστέγων Αλικαρνασσού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τις καταθέσεις της αδερφής και μίας κόρης του θύματος που από κοινού εξέφρασαν την πεποίθηση πως το έγκλημα που κόστισε τη ζωή του ανθρώπου τους ήταν προμελετημένο από την 32χρονη πρώην σύντροφο του.

Οι ίδιες ανέφεραν πως το θύμα ουδέποτε είχε κακοποιήσει την 32χρονη ωστόσο σημείωσαν πως υπήρχαν εντάσεις καθώς η γυναίκα ήταν χρήστης «σκληρών» ναρκωτικών ενώ ο 59χρονος ήταν «καθαρός»- όπως είπαν , ίσως έκανε χρήση κάνναβης που και που.

Οι μάρτυρες τόνισαν πως η 32χρονη λόγω χαρακτήρα αλλά και εξαιτίας των ναρκωτικών είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά με τάσεις φυγής. Μάλιστα είχε εγκαταλείψει τότε το μόλις 6 μηνών μωρό που είχε αποκτήσει με τον 59χρονο και είχε φύγει.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί πως η γυναίκα είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί από άλλο σύντροφο ωστόσο το θύμα είχε αναγνωρίσει το παιδί ως δικό του και στη συνέχεια της σχέσης τους απέκτησαν τα υπόλοιπα παιδιά.

Κόρη και αδερφή τόνισαν πως ο πολύτεκνος πατέρας εργαζόταν μανιωδώς για να μη λείψει τίποτα στα παιδιά του και πως υπήρξε εξαιρετικός πατέρας και αγαπούσε πολύ τα παιδιά, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο ίδιος συναίνεσε τα παιδιά να πάνε στα παιδικά χωριά sos μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσε να εργάζεται όλη μέρα και ταυτόχρονα να φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών. Μάλιστα, το μικρότερο παιδί το υιοθέτησε η αδερφή του θύματος.

Τέλος, αναφέρθηκε πως την ημέρα του εγκλήματος η 32χρονη είχε καλέσει πολλές φορές τον 59χρονο στο τηλέφωνο για να τον συναντήσει στο Κέντρο Αστέγων στην προσπάθεια της να βρει ένα μέρος να μείνει. Η ίδια σκόπευε να εγκατασταθεί σε ένα παλιό αμάξι ιδιοκτησίας της που δεν λειτουργούσε και το θύμα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, της είπε πως θα της έδινε το κλειδί ενώ της εξήγησε πως το όχημα δεν δούλευε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ