Σοκαριστική ομολογία για την δολοφονία στον Πειραιά: Τον σκότωσα γιατί μου έκανε μάγια


«Τον σκότωσα γιατί μου είχε κάνει μάγια» αυτό υποστήριξε στους εμβρόντητους αστυνομικούς της ασφάλειας ο 43χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας του 35χρονου από την Υεμένη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου στο λιμάνι του Πειραιά

Ο δράστης με καταγωγή από την Ιορδανία είχε αιφνιδιάσει το θύμα του ενώ κοιμόταν μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο περίπτερο, καταφέρνοντάς του μια μαχαιριά στην καρδιά.

Το θύμα που δεν είχε απασχολήσει με την συμπεριφορά του ποτέ τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής, προσπάθησε να σώσει την ζωή του τρέχοντας και ζητώντας βοήθεια.

Ο δράστης που έχει ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον καταδίωξε και τον μαχαίρωσε στο κεφάλι και τον λαιμό, μέχρι θανάτου.

Μάλιστα μετά την αποτρόπαια πράξη του που εξελίχθηκε σε κοινή θέα, κάθισε δίπλα στο θύμα, έχοντας στα χέρια ένα μαχαίρι 23 εκατοστών με το οποίο τον δολοφόνησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα και ο θύτης γνωρίζονταν και χρησιμοποιούσαν αμφότεροι περιστασιακά, εγκαταλελειμμένο περίπτερο ως κατοικία.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, τα δυο άτομα διέμεναν σε δομή μεταναστών και προσφύγων που λειτουργεί στον πύργο του Πειραιά αλλά είχαν απομακρυνθεί για άγνωστο λόγο.

Πηγή: lawandorder.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ