Χρυσοχοίδης: Εντατικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό – Πανταχού παρούσα η Αστυνομία


Μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, από την Θεσσαλονίκη

Την εντατικοποίηση των ελέγχων των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, για την αντιμετώπιση της αύξησης των κρουσμάτων κορονοιού, αμέσως μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο υπουργός επισήμανε ότι η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται αυτή την περίοδο και πρέπει να υψώσει την μάσκα ως τείχος απέναντι στον αόρατο εχθρό.

«Θα είμαστε παρόντες σε κάθε περιοχή και πλατεία της Θεσσαλονίκης», είπε ο κ. Χρυσοχοίδης, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι ήδη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εργάζονται 277 νέοι αστυνομικοί, οι οποίοι ενισχύουν τα τμήματα που έχουν ανάγκη. Επιπλέον στους δρόμους κατεβαίνουν αστυνομικοί της νέας μηχανοκίνητης ομάδας ΟΠΚΕ που θα ενισχύσει τους ελέγχους για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε επίσης στη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, ανακοινώνοντας την πρόσληψη επιπλέον 800 συνοριοφυλάκων. Ο Υπουργός είπε ακόμη ότι 50 νέοι αστυνομικοί έχουν αποσταλεί ήδη στις δομές της Βόλβης και του ΔΕΛΤΑ, ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση στις δομές αλλά και σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού.

Πηγή: ΕΡΤ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ