Κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα στη Λαμία – Κλείνουν τρία τμήματα σχολείων


Κορονοϊός: Αυξάνει ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στη Φθιώτιδα

Μπορεί ο ΕΟΔΥ να ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα στο χάρτη της Τετάρτης (21/10), ωστόσο γίνονται συνεχώς νέα τεστ στο Νοσοκομείο Λαμίας και τα Κέντρα Υγείας με κάποια εξ αυτών να επιστρέφουν θετικά. Έτσι εκτός από τα νέα κρούσματα που έγιναν γνωστά νωρίτερα το απόγευμα στο εργοστάσιο και σε στενό συγγενή του ενός εκ των πέντε αστυνομικών από τη Διμοιρία Υποστηρίξεως Φθιώτιδας, νωρίς το βράδυ έγιναν γνωστά πέντε (5) νέα περιστατικά covid-19, όλα στη Λαμία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport όλα είναι επαφές προηγούμενων κρουσμάτων και προέκυψαν από τον πρώτο κύκλο ιχνηλάτησης. Αντιστοιχούν σε τρία παιδιά και σε δύο γυναίκες, επαφές πρόσφατων κρουσμάτων, που σημαίνει ότι ήδη βρίσκονται σε καραντίνα από την Πολιτική Προστασία. Λόγω των κρουσμάτων στα παιδιά που είναι μαθητές, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων και συγκεκριμένα στο 6ο ΓΕΛ Λαμίας και στο 2ο Δημοτικό, καθώς και η αναστολή λειτουργίας του 26ου Νηπιαγωγείου.

Με τα νέα δεδομένα, φθάσαμε στα 33 ενεργά κρούσματα στο νομό, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός αυτός τις επόμενες ώρες να αυξηθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ