Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν παραδόθηκε ή εάν συνελήφθη 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, μαζί με την κόρη του Ουρανία Μοχαλολιάκου, η οποία παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους. Από το ΑΤ ο Μιχαλολιάκος με υπηρεσιακό όχημα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα αλλά με αναστολή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια.

Δίκη Χρυσής Αυγής, LIVE: Επεισοδιακή άφιξη Μιχαλολιάκου στην ΓΑΔΑ - Δεν  έχουν εμφανιστεί ακόμα Παππάς και Παναγιώταρος

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από την πλαϊνή πόρτα της πολυκατοικίας του, ενώ την ίδια ώρα η κόρη του Ουρανία εξήλθε από την κεντρική πόρτα του κτηρίου αποπροσανατολίζοντας για λίγο τους δημοσιογράφους.

Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Παραδίδονται οι καταδικασθέντες  - CNN.gr

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν κι έξω από ΑΤ Πεύκης.

Ο αρχηγός της ΧΑ οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος

Παράλληλα, υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής στη συνέχεια προπηλάκισαν δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ που προσπάθησαν να πλησιάσουν το αυτοκίνητό του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ