Τρόμος στη Γαλλία – Απειλούσε να ανατιναχτεί φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ»


Ο σταθμός της Λιόν και η γύρω περιοχή αποκλείστηκαν από την αστυνομία ενώ έγινε στρατιωτική επιχείρηση για να συλληφθεί μια γυναίκα που απειλούσε να ανατιναχθεί λίγες ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή ιστορίας από Τσετσένο τζιχαντιστή.

Νέος γύρος «τρόμου» στη Γαλλία. Συγκεκριμένα στη Λιόν το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) μια γυναίκα απειλούσε να ανατιναχτεί σε σταθμό της πόλης ενώ φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ».

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής, η περιοχή γύρω από τον σταθμό αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση έτσι ώστε να αποτραπεί νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η γυναίκα έχει συλληφθεί, ενώ μαζί της έφερε δυο αποσκευές που ελέγχονται από τις ειδικές ομάδες της αντιτρομοκρατικής.

Όλα αυτά, μόνο μερικά 24ωρα μετά από τη δολοφονία του Γάλλου καθηγητή ιστορίας, Σαμιέλ Πατί, σε προάστιο του Παρισιού. Ο άτυχος καθηγητής αποκεφαλίστηκε από Τσετσένο τζιχαντιστή, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ