Κορoνοϊός: Στο νοσοκομείο του Ρίου 14χρονος


Η εκτίναξη στους αριθμούς ημερήσιων κρουσμάτων και θανάτων, 882 και 15 αντίστοιχα, διαμορφώνει πλέον μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η οποία αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο αν ο ημερήσιος αριθμός αγγίξει ή ξεπεράσει τα 1.000 κρούσματα.

Στην Αχαΐα καταγράφηκαν εννέα νέα κρούσματα, ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των νοσηλευομένων που έφθασε τους 21, εκ των οποίων οι 19 στο ΠΓΝΠ και σταθερά δύο στο ΓΝΠ «Ο Αγ. Ανδρέας» (ένας διασωληνωμένος και ένας στη ΜΕΘ).

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών παραμένει ένας διασωληνωμένος στην ΜΕΘ Covid, ενώ στην Οφθαλμολογική Κλινική νοσηλεύονται 18 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ανάμεσά τους ένας ιερέας από την Ηλεία, ο οποίος βρέθηκε θετικός και ο 14χρονος γιος του, μια 23χρονη, ένας 30χρονος, ένας 40χρονος, ηλικίες νεαρές που έχουν θέσει σε συναγερμό την ιατρική κοινότητα.

Ο ιερέας βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς έκανε το τεστ σε ιδιωτικό ιατρείο και είχε βγει θετικός. Την Τετάρτη εμφάνισε πυρετό ο 14χρονος γιος του και τον έφερε με το όχημά του στο ΠΓΝΠ, όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ