Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Μιχαλολιάκου στις φυλακές Δομοκού


Χρυσή Αυγή: Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξασφάλισε το MEGA.

Στο κελί υπάρχουν δύο κρεβάτια και παράθυρο με κάγκελα. Εκεί θα παραμείνει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η αστυνομία, έχοντας παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια των μελών της Χρυσής Αυγής από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ξεκίνησε την Παρασκευή τη διαδικασία μεταγωγής των καταδικασθέντων.

Ειδικότερα, γύρω στις 16:30 ξεκίνησε η μεταγωγή της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης, από τη ΓΑΔΑ, με συγγενείς των χρυσαυγιτών, μεταξύ των οποίων η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου να τους χειροκροτούν.

Στην κλούβα μπήκε και το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, o οποίος μεταφέρθηκε το βράδυ στις φυλακές Δομοκού.

Έξω από τη ΓΑΔΑ Ουρανία Μιχαλολιάκου φώναζε στον πατέρα της: «Μόνο περηφάνεια, περήφανη για σένα».

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο βράδυ στις φυλακές

Τα μέτρα ασφαλείας στη φυλακή τύπου Β είναι δρακόντεια. Εκεί τους υποδέχτηκαν ακροβολισμένοι ένοπλοι φύλακες και μονάδα της ΕΚΑΜ.

Οι καταδικασθέντες μπήκαν σε απομόνωση 14 ημερών λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και μετά θα γίνει η διευθέτησή τους στα κελιά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των φυλακών Δομοκού, οι κρατούμενοι θα υποβληθούν και σε μια διαδικασία συνέντευξης πριν χωριστούν σε κελιά για να αντιληφθεί η διεύθυνση αν υπάρχουν διαφορές και εντάσεις μεταξύ τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ