Πρόταση μομφής – Βελόπουλος: Xρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία, όσο το Oruc Reis κάνει βόλτες


Βουλή: Επίθεση σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ωστόσο άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι όφειλε να καταθέσει πρόταση κατά της κυβέρνησης και όχι μεμονωμένα κατά ενός υπουργού.

«Κακώς η κυβέρνηση έφερε τώρα τον πτωχευτικό την ώρα που το Oruc Reis κόβει βόλτες και θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Τώρα χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία. Έτσι θα δείξουμε στην Τουρκία ότι υπάρχει αρραγές μέτωπο», είπε ο ίδιος για να προσθέσει σε άλλο σημείο «επιλέξατε να πάρετε τα σπίτια των ανθρώπων την ώρα που δίνετε σπίτια στους λαθρομετανάστες. Τι λογική είναι αυτή».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τους υπουργούς να σταματήσουν τις δηλώσεις για τα 12 μίλια και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «ζητάτε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων αλλά δεν την κάνατε όταν κυβερνούσατε εσείς».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ