Πρόταση δυσπιστίας – Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ καταψηφίζει συνολικά την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ


Επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Για αντιπερισπασμό των δυο μεγάλων κομμάτων ώστε να κρύψουν την στρατηγική τους για σύμπλευση στα βασικά θέματα μίλησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προσχεδίασε την υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και η ΝΔ εκτελεί».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστρεψε τα βέλη του προς την αξιωματική αντιπολίτευση αναφέροντας, «εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ λέγατε ότι είναι πατριωτικό καθήκον να πληρώνει ο εργαζόμενος τον άδικο φόρο του ΕΝΦΙΑ ακόμα και αν δεν έχει. Η ΝΔ σήμερα το πάει ένα βήμα παραπέρα. Θεσμοθετεί την 3ετή εργασία υπέρ των τραπεζών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τις διαμαρτυρίες απέναντι στους πλειστηριασμούς. Σήμερα η ΝΔ φέρνει τον ηλεκτρονικό χαφιέ για να ξέρει η τράπεζα από που να δώσει και που να πάρει», ανέφερε στη συνέχεια και συνέχισε «αντί να δώσετε ανάσες στα λαϊκά νοικοκυριά χορηγείτε μπουκάλες οξυγόνου στις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες»

«Το ΚΚΕ καταψηφίζει στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών συνολικά την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ όπως καταψηφίζει και εκείνα τα κόμματα όπως Ο ΣΥΡΙΖΑ που προσχεδίασαν το έγκλημα κατά της λαϊκής κατοικίας που σήμερα ολοκληρώνει η κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτό το συμβολικό χαρακτήρα έχει η ψήφος μας» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η μομφή για όλους εσάς είναι δεδομένη για τη θηλιά των χρεών που βάλατε σε εργαζόμενους και μικροεπιχειρηματίες. Εχετε το θράσος να παρουσιάζετε το πτωχευτικό νομοσχέδιο ως δεύτερη ευκαιρία. Λίγο ακόμα και θα ζητήσετε να σας στήσουν άγαλμα», ανέφερε στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ