Βουλή LIVE – Πρόταση δυσπιστίας: Στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Βουλή LIVE: Με τις παρεμβάσεις των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνεται απόψε η τρίτη και τελευταία μέρα της συζήτησης επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Το λόγο έλαβαν πρώτα οι αρχηγοί των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης ξεκινώντας από το γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, το γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αυλαία της τριήμερης συζήτησης πέφτει με την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε LIVE εικόνα:

Aμέσως μετά θα αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών.

Η συζήτηση διεξάχθηκε σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και με επίκεντρο τον πτωχευτικό κώδικα, ενώ έντονες αντιπαραθέσεις έχουν προκαλέσει και τα εθνικά ζητήματα, με επίκεντρο την τουρκική προκλητικότητα.


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΙΧΝΕΤΕ, ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΑΛΛΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΠΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΡΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ