Το χαρτζιλίκι της νέας εποχής είναι ψηφιακό και… μας λύνει τα χέρια!


Το χαρτζιλίκι της νέας εποχής είναι ψηφιακό και… μας λύνει τα χέρια!

Τα χρόνια περνούν γρήγορα και τα λιλιπούτεια μέλη της οικογένειάς σας μεγαλώνουν, πολλές φορές δίχως να το αντιληφθείτε! Εκεί, λοιπόν, που παίζετε με τα παιδιά σας ή τα πηγαίνετε σε δραστηριότητες και μαθήματα, φτάνει ξαφνικά η ώρα που ξεκινούν τη δική τους ενήλικη ζωή.

Εσείς όμως, παραμένετε δίπλα τους και τα στηρίζετε, ακόμη και τώρα που δεν ζουν πια στην ίδια πόλη με εσάς και χρειάζεται να συντηρούν το δικό τους σπίτι και φυσικά, να διαχειρίζονται με σύνεση και μόνα τους τα οικονομικά τους. Διότι η αλήθεια είναι ότι ακόμη και στην τρυφερή ηλικία της ενηλικίωσης, τα παιδιά σας έχουν ακόμη ανάγκη το χαρτζιλίκι σας, είτε είστε γονείς και θέλετε να τους προσφέρετε στήριξη στα πρώτα τους ανεξάρτητα βήματα, είτε παππούδες και γιαγιάδες και επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρo στα αγαπημένα σας εγγόνια, με ή χωρίς αφορμή.

Και μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει και το ίδιο να έχει συμβεί και με το χαρτζιλίκι που έχετε προϋπολογίσει να δίνετε κάθε μήνα στα παιδιά σας, ωστόσο, εν έτει 2020, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από πλεονεκτήματα και διευκολύνσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να στηρίξετε τα παιδιά σας στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή -και όχι μόνο!

Το χαρτζιλίκι γίνεται digital

Βλέπετε, ζώντας στο 2020, το να δίνετε μετρητά στα παιδιά σας ή ακόμη και το να καταθέτετε χρήματα στο λογαριασμό τους, ανήκει στο παρελθόν. Οι εποχές είναι πλέον… digital και το ίδιο συμβαίνει και με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσφέρετε στα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς σας, την οικονομική στήριξη που χρειάζονται.

Τα καλά νέα, λοιπόν, είναι πως ακόμη και αν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, έχετε πλέον στη διάθεσή σας τα εργαλεία εκείνα που θα σας διευκολύνουν να μείνετε κοντά στα παιδιά σας και να τα βοηθήσετε οικονομικά. Διότι σε μία εποχή κατά την οποία το Διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, μία προπληρωμένη κάρτα, κατάλληλη και για online αγορές, αποτελεί το ιδανικό δώρο για την αρχή μίας καινούριας ζωής, τόσο για την ενηλικίωση του παιδιού, όσο και για το ξεκίνημα των φοιτητικών του χρόνων.

Τα πλεονεκτήματα μιας prepaid κάρτας

Πιο αναλυτικά, μία prepaid κάρτα αποτελεί τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ευκολία και την ασφάλεια, συνιστώντας τον καλύτερο τρόπο για να δίνετε στο παιδί σας χρήματα, με ασφάλεια και άπειρες διευκολύνσεις. Με πολύ απλές διαδικασίες, ακόμη και χωρίς καν να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα τράπεζας και δίχως να χρειαστείτε κάποιο δικαιολογητικό, μπορείτε να αποκτήσετε μία prepaid κάρτα online και να τη δωρίσετε στο παιδί σας. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να τη «φορτίζετε», κάθε φορά που επιθυμείτε και μάλιστα, με τα χρήματα που το παιδί χρειάζεται για τις ανάγκες του και σύμφωνα με το budget που έχετε προϋπολογίσει.

Μία τέτοια κάρτα θα αποδειχθεί χρήσιμη για όλη την οικογένεια, καθώς μπορεί να τη «φορτίζει» ακόμη και η γιαγιά ή ο παππούς, κάθε φορά που θέλουν να κάνουν ένα δώρο στο εγγόνι τους ή ακόμη και ο νονός ή η νονά του ή κάποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο, το παιδί θα μπορεί να έχει τη στήριξή σας, ενώ ταυτόχρονα, θα μάθει να διαχειρίζεται ένα συγκεκριμένο budget, χωρίς να φτάνει σε υπερβολές και να παρασύρεται από τις παρορμήσεις της ηλικίας του ή του φιλικού του περιβάλλοντος. Παράλληλα, με μία prepaid κάρτα, το παιδί μπορεί να πραγματοποιεί με ασφάλεια online αγορές και πληρωμές, σε μία εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται στην επικαιρότητα πιο πολύ από ποτέ, αλλά και να προφυλάσσεται από το ενδεχόμενο μεγάλης απώλειας χρημάτων, σε περίπτωση που παρασυρθεί από μία διαδικτυακή απάτη.

Η άυλη προπληρωμένη κάρτα

Σε κάθε περίπτωση, μία προπληρωμένη κάρτα αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε άτομο, το οποίο δεν έχει στην κατοχή του κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να κάνει ηλεκτρονικές αγορές με ασφάλεια, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων του. Είναι σίγουρα σημαντικό το ότι πρόκειται για μία κάρτα που μπορεί να αποκτηθεί online, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα και χωρίς δικαιολογητικά, ενώ είναι κατάλληλη τόσο για αγορές στο Internet σε Ελλάδα και εξωτερικό, όσο και για ηλεκτρονικές πληρωμές και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Ουσιαστικά, η e-prepaid Visa είναι μία άυλη προπληρωμένη κάρτα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν διαθέτει πλαστικό και δεν έχει PIN και συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να σας την κλέψουν. Επιπρόσθετα, ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημά της είναι το ότι η φόρτιση ή η επαναφόρτισή της μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τρίτο πρόσωπο που διατηρεί λογαριασμό στην Eurobank, μεταφέροντας σε αυτή το ποσό που επιθυμεί. Έτσι, αποτελεί ιδανική λύση για να στέλνετε στα παιδιά σας τα χρήματα που θέλετε κάθε φορά, μέσα από μία εύκολη διαδικασία.

Πάνω από όλα όμως, αυτή η άυλη κάρτα παρέχει ασφάλεια σε κάθε περίπτωση και προστατεύει από κακοτοπιές, που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά. Διότι δεν συνδέεται με τον τραπεζικό λογαριασμό σας και εάν χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία της e-prepaid Visa χωρίς την έγκρισή σας, η χρέωση δεν ξεπερνά το υπόλοιπο που είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, υπάρχει και όριο υπολοίπου της κάρτας που δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2.000 ευρώ, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και έλεγχος εξόδων, καθώς η κάρτα χρεώνεται μόνο εφόσον επαρκεί το υπόλοιπό της.

Μια e-prepaid Visa μπορεί να αποτελέσει, λοιπόν, το μηνιαίο ψηφιακό χαρτζιλίκι του παιδιού σας, ένα έκτακτο δώρο επιβράβευσης, που θα το βοηθήσει να μάθει να χειρίζεται μόνο του τα οικονομικά του ή και όλα αυτά μαζί!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ