Ποιες είναι μυστηριώδεις γυναίκες σύμφωνα με το ζώδιο;

Οι μυστηριώδεις γυναίκες έχουν μια ξεχωριστή γοητεία. Το ζώδιο συντελεί σε ένα βαθμό. Μια μυστηριώδης γυναίκα δεν είναι αναγκαστικά εσωστρεφείς. Απλά κρατούν πάντα μερικά κομμάτια της προσωπικότητας τους κρυμμένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν πάντα ένα πέπλο μυστήριο γύρω τους κάτι που τις κάνει πολύ γοητευτικές.

Σύμφωνα με την Αστρολογία το πόσο μυστηριώδης είσαι κρίνεται πολύ από το ζώδιό σου. Σύμφωνα λοιπόν με το ζώδιο σου, μπορούμε να βρούμε πόσο μυστηριώδης είσαι. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε τα 4 πιο μυστηριώδεις γυναίκεια ζώδια.

Ποιες είναι οι πιο μυστηριώδεις γυναίκες σύμφωνα με το ζώδιό τους;
Καρκίνος
Η γυναίκα Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητη όμως είναι και αρκετά μυστικοπαθής. Λειτουργεί διαρκώς με το ένστικτο της και κρίνει τους ανθρώπους με βάση αυτού. Όμως τα συμπεράσματα που βγάζει δεν τα εξωτερικεύει εύκολα. Αυτό την κάνει ιδιαίτερα μυστηριώδης και αυτό πολλές φορές είναι και η γοητεία της.
Σκορπιός
Η γυναίκα Σκορπιός παίρνει βραβείο στην μυστικοπάθεια. Ποτέ δεν θα σου δείξει τις σκέψεις της και δύσκολα θα καταλάβεις τι συμβαίνει στο κεφάλι της. Διατηρεί πάντα άσσους στο μανίκι της, που θα τους παίξει όταν κρίνει αυτή ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Όλη αυτή η μυστικοπάθεια και η ανεξαρτησία που την χαρακτηρίζει την κάνει και απόλυτα γοητευτική. Δεν θα ήθελες όμως να της κάνεις κακή εντύπωση, διότι εύκολα αλλάζει γνώμη στην πορεία.

Ποιες είναι οι πιο μυστηριώδεις γυναίκες σύμφωνα με το ζώδιό τους;
Ζυγός
Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο που μια γυναίκα Ζυγός είναι σε αυτό το άρθρο όμως θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι είναι αυτό που την κάνει τόσο μυστηριώδης. Η γυναίκα Ζυγός είναι πολύ εξωστρεφής. Μιλάει σε όλους, γελάει με όλους και γενικότερα είναι η ψυχή της παρέας.

Παρόλα αυτά αν προσέξεις καλύτερα θα διαπιστώσεις, ότι μια γυναίκα Ζυγός μιλάει διαρκώς περί ανεμών και υδάτων. Δε θα ανοίξει συζήτηση για την προσωπική της ζωή και δύσκολα θα εκφράσει συναισθήματα που την απασχολούν. Περισσότερο κάνει πλάκα πάρα μιλάει σοβαρά.

Αυτό είναι που την κάνει και τόσο μυστηριώδης. Μπορεί να μην της φαίνεται όμως τα περισσότερα πράγματα που την απασχολούν τα κρατάει για τον εαυτό της. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να την ξεκλειδώσει θα σημαίνει και πολλά για εκείνη.

Αιγόκερως
Η Αιγοκερίνα είναι η απόλυτη γυναίκα μυστήριο. Το ζώδιο αυτό χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και η εσωστρέφεια της. Σε μια καινούρια παρέα θα επιλέξει τις περισσότερες φορές να κάτσει σε μια γωνία μόνη της και να παρατηρεί όλους τους υπόλοιπους.

Δεν της αρέσουν οι ανούσιες συζητήσεις και θα αποφασίσει να γνωρίσει κάποιον που πραγματικά θα της έχει κάνει αίσθηση ως προσωπικότητα. Ακόμη κι έτσι όμως, δύσκολα θα σου ανοιχτεί ουσιαστικά και σίγουρα θα κρατήσει πολλά πράγματα μόνο για τον εαυτό της.

Για να κερδίσεις μια γυναίκα Αιγόκερω πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Είτε θες να την προσεγγίσεις φιλικά είτε ερwτικα σου υποσχόμαστε, ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Για εκείνους τους ανθρώπους εκεί έξω, που τα δύσκολα τους γοητεύουν, η γυναίκα Αιγόκερως είναι μια μοναδική πρόκληση.

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ