Κορονοϊός: Κατέληξε 84χρονος στα Γιάννενα – Στους 557 οι νεκροί


Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από τον 82χρονο που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ, ένας 84χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό, στα Γιάννενα.

Συναγερμός για τα 13 κρούσματα σε γηροκομείο – Στο ΑΧΕΠΑ επτά ηλικιωμένοι

Έξι εργαζόμενοι και επτά φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σε γηροκομείο στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι αμέσως τέθηκαν σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ οι ηλικιωμένοι απομονώθηκαν. Από αυτούς δύο διακομίστηκαν στην Θεσσαλονίκη σε Νοσοκομείο αναφοράς και αναμένεται να διακομιστούν και άλλοι δύο. Και οι τέσσερις δεν παρουσιάζουν βαριά συμπτώματα, πλην πυρετού. Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 49 νέα κρούσματα στην περιοχή των Σερρών.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλώντας στο Mega, στη διάρκεια της νύχτας επτά ηλικιωμένοι στο γηροκομείο βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σε καλή κατάσταση.

Στο ΑΧΕΠΑ επτά ηλικιωμένοι από γηροκομείο των Σερρών

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλώντας στο Mega, στη διάρκεια της νύχτας επτά ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο γηροκομείο βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σε καλή κατάσταση.

Κατέληξε 82χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Ένας 82χρονος κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ από κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας από την πανδημία στους 576.

Ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ