Η Βασίλισσα προσλαμβάνει: Τα προσόντα για να πάρεις τη δουλειά στο παλάτι

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα όποιος επιθυμεί να δουλέψει εκεί πρέπει πρώτα να βιαστεί να κάνει την αίτησή του και μετά να γνωρίζει μερικά πράγματα για την θέση αυτή.

Μαγεύεσαι από τη βασιλική ζωή; Τώρα μπορείς να πάρεις μια γεύση από όλα αυτά αφού σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα η βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει προσωπικό για το παλάτι του Windsor.

Η θέση η οποία είναι ανοικτή αφορά το νοικοκυριό του παλατιού όμως δίνονται και περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα όποιος επιθυμεί να δουλέψει εκεί πρέπει πρώτα να βιαστεί να κάνει την αίτησή του και μετά να γνωρίζει μερικά πράγματα για την θέση αυτή.

Αρχικά εκείνος που θα λάβει την θέση θα εργαστεί τόσο στο παλάτι του Buckingham όσο και σε άλλα παλάτια και ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού όπου η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος περνάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η θέση αυτή είναι μέρος ενός προγράμματος διάρκειας 13 μηνών. Σε αυτούς τους 13 μήνες ο εργαζόμενος θα αποκτήσει «εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της καριέρας του ως βασιλικός οικονόμος».

Τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει την αίτησή του είναι απλά να είναι «πρακτικός, πολύ προσεκτικός στη λεπτομέρεια, υπερήφανος για τη δουλειά σας και πάντα να έχετε υψηλούς στόχους».

Ο μισθός ανέρχεται στις 34.000 λίρες (πάνω από 37.000 ευρώ) ενώ προσφέρεται δωρεάν διαμονή, έξοδα ταξιδιού, φαγητό ενώ θα μπορεί να ταξιδεύει για τις ανάγκες της δουλειάς του. Εκτός από όλα αυτά θα έχει 33 ημέρες διακοπές, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και πρόσβαση σε «εγκαταστάσεις κέτερινγκ και ψυχαγωγίας» εντός των βασιλικών κατοικιών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here