Κορονοϊός – Τσιόδρας: Η μάσκα είναι η μοναδική επιλογή – Είναι η ώρα της συνείδησης


Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, βρέθηκε εκτάκτως στη καθιερωμένη ενημέρωση της Τρίτη, μετά την «βόμβα» των νέων κρουσμάτων που έφτασαν τα 1.259

«Είναι αδύνατον να ελεγχθεί η διασπορα. Με ήρεμη συνείδηση λέω ότι δεν χάνουμε όμως την ελπίδα» κατά την σημερινή του τοποθέτηση ο Σωτήρης Τσιόδρας.

«Περισσότερο από τη γλώσσα των αριθμών μιλάει η γλώσσα της καρδιάς, η φωνή της συνείδησης», υπογραμμίζοντας ότι η μάσκα είναι η μοναδική επιλογή.

«Κοιτάμε να αποφύγουμε το Lockdown και να αποφύγουμε τις συνέπειες αυτού. Δεν μπορούμε να μπούμε στην προσωπική επιλογή του καθενός, καθώς αυτή θα παίξει ρόλο στο πώς θα προχωρήσει η πανδημία στην πατρίδα μας», ανέφερε ο καθηγητής

«Όσο είναι εφικτό να αποφύγουμε τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», είπε στη συνέχεια λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο λόγω των συνθηκών αλλά πρέπει να τηρηθεί από τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Καθηγητής ανέφερε ότι «γίνεται τεράστια προσπάθεια από το υπουργείο να ιχνηλατηθούν οι επαφές. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να περιοριστεί η πανδημία».

Άμα κάνουμε με βαριά καρδιά και αισθανόμενοι δεσμευμένοι δεν θα τηρήσουμε τα μέτρα, η επιδημία θα αυξηθεί και η ιχνηλάτηση θα αδυνατίσει»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ