Θρήνος στο Λουτράκι για την αυτοκτονία του επιχειρηματία


Πρώτα μια ανάρτηση για το λουκέτο στην πασίγνωστη ταβέρνα του Λουτρακίου με τα 30 χρόνια ιστορίας κι έπειτα από λίγες ώρες το τραγικό τέλος του ιδιοκτήτη, που έκοψε το νήμα της ζωής του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Επί 30χρόνια και, ο Σωτήρης, υποδεχόταν στην ταβέρνα του, στην είσοδο του Λουτρακίου ντόπιους αλλά και επισκέπτες, που πήγαιναν για να απολαύσουν τα γευστικά του πιάτα. Ευχάριστος, χαμογελαστός όπως σ’ αυτές τις φωτογραφίες, με τη ποδιά του, μέσα από το μαγαζί…

Μια επιχείρηση οικογενειακή που όλοι ένιωθαν σαν στο σπίτι τους, και ένας άνθρωπος που όλοι εκτιμούσαν. Η είδηση ότι επέλεξε να βάλει μόνος του τέλος στη ζωή του, σόκαρε τους πάντες.

Είχε «πέσει» η δουλειά

Ο 72χρονος, έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, μέσα στο σπίτι του, πάνω από την ταβέρνα του. Σύμφωνα με τον ανιψιό του, που μίλησε αποκλειστικά σε εκπομπή του Mega, τίποτα δεν προμήνυε ότι είχε πάρει αυτήν την απόφαση.

Σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειας στη σελίδα της επιχείρησης στο facebook, η Κυριακή ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας της ταβέρνας: «Αγαπητοί φίλοι και πελάτες. Μετά από 30 και χρόνια υγιούς λειτουργίας, αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη λειτουργία μας, καθ’ότι ο κορονοϊός αποδεικνύεται μια ισχυρή ίωση, την οποία ίασή της αδυνατούμε να καλύψουμε οικονομικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν σ’ αυτή του πράξη, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στη 1 το μεσημέρι.

Με πληροφορίες από Mega

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ