Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τον Μπαγκλαντεσιανό που δολοφόνησε τους 2 ηλικιωμένους


Οι αξιωματικοί που διεξάγουν τις έρευνες προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δολοφόνο.

Στον εντοπισμό του 22χρονου από το Μπανγκλαντές, στρέφονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τη διπλή δολοφονία στο Πασακάκι Χανίων που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κρήτης και το πανελλήνιο.

Τα ίχνη του αναζητούνται στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται να διέφυγε αμέσως μετά το έγκλημα καθώς φέρεται να ταξίδεψε εκεί, αμέσως μετά τη στυγερή διπλή δολοφονία.

Μάλιστα εκτιμάται ότι έφυγε αμέσως, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνώριζε ακριβώς τις ώρες των δρομολογίων και πως ακριβώς έπρεπε να ενεργήσει.

Ο άνδρας σύμφωνα με το MEGA, δεν πλήρωσε κάποια ενοίκια και για το λόγο αυτό τον επισκέφθηκε ο σύντροφος της γυναίκας, ο 82χρονος, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο, ο 22χρονος σκότωσε τον ηλικιωμένο, έβαλε το πτώμα του σε βαλίτσα και στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά από το διπλανό σπίτι, στο οποίο βρισκόταν η 79χρονη.

Ενδεχομένως γνώριζε ότι εκεί ήταν κρυμμένα κάποια χρήματα. Αφού σκότωσε την γυναίκα, πήρε τα λεφτά και έφυγε.

Ο νεαρός καταζητείται για την διπλή δολοφονία

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη γυναίκα, το πρωί της Κυριακής. Συγγενικά τους πρόσωπα ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στις κλήσεις τους και αποφάσισαν να μπουν στο σπίτι όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι και να βρουν δολοφονημένη με ένα μαντήλι την άτυχη 79χρονη.

Αν και το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι ο 82χρονος σύντροφος της δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνιση του.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνες προχώρησαν σε έρευνα στην οικία που νοίκιαζε η 79χρονη σε ένα αλλοδαπό και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου βρέθηκε στραγγαλισμένη.

Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα που αντίκρισαν. Το πτώμα του άτυχου 82χρονου ήταν μέσα σε μία βαλίτσα, δεμένος πισθάγκωνα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί φαίνεται πως πρώτα εξαφανίστηκε ο άνδρας. Κάτοικοι φέρεται να τον είδαν να περπατάει και στη συνέχεια αντιλήφθηκαν την ηλικιωμένη να τον ψάχνει.

Στις 11.00 το πρωί έγινε η κηδεία του 82χρονου, ο οποίος ήταν απόστρατος του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ χθες μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεία της άτυχης 79χρονης.

Πηγή: cretapost.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ