Σκάνδαλο στην Τουρκία: O Ερντογάν μποϊκοτάρει τα γαλλικά προϊόντα και η Εμινέ τα… λατρεύει


Η σύζυγος του σουλτάνου είναι γνωστή για τα ακριβά της γούστα και προτιμάει τα γαλλικά προϊόντα που τώρα… που μποϊκοτάρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η σύζυγός του Ερντογάν, Εμινέ έχει μάλλον αντίθετη γνώμη, όσον αφορά το μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα. Σύμφωνα με χρήστη του Twitter, η πρώτη κυρία της Τουρκίας έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα ακριβά γαλλικά προϊόντα και το έδειξε σε σχετική φωτογραφία που κυκλοφόρησε, κρατώντας μιας πανάκριβη τσάντα Hermes.

Συγκεκριμένα, χρήστης του Twitter έγραψε ότι: «Την ώρα που ο Ερντογάν καλεί σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, η σύζυγός του κρατάει μια τσάντα Hermès».

Να σημειωθεί ότι η προεδρική οικογένεια έχει επανειλημμένα δεχθεί βολές για τα «οικονομικά». Σύμφωνα με δημοσιεύματα η συγκεκριμένη τσάντα από δέρμα κορκόδειλου, «limited edition» κοστίζει 49.995 δολάρια!

Παλαιότερο ρεπορτάζ της Daily Mail ανέφερε ότι η Εμινέ είχε κλείσει ολόκληρο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες για να ψωνίσει ρούχα και τσάντες μόνη της, την ώρα που ο σύζυγός της διαπραγματευόταν με την ΕΕ το ζήτημα των προσφύγων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ