Κορονοϊός: Άλλοι τρεις νεκροί στην Ελλάδα


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα εξαιτίας του ιού

Ο κορονοϊός σαρώνει όλη την Ευρώπη και δυστυχώς η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα κρούσματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθημερινά, ενώ μεγαλώνει και η λίστα με τους νεκρούς εξαιτίας της COVID19 στη χώρα μας.

Το πρωί της Πέμπτης (29/10) επιβεβαιώθηκαν τρεις ακόμα θάνατοι λόγω κορονοϊού, με τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στην Ελλάδα να φτάνει στους 608 συνανθρώπους μας. Το πιο ανησυχητικό, όπως κατέγραψε και χθες (28/10) το Newsbomb.gr, είναι ότι υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι κάτω των 60 ετών που χάνουν τη ζωή τους λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες έφυγε από τη ζωή ένας άνδρας 58 ετών, που είχε υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Στη Θεσσαλονίκη κατέληξε ένας 88χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ το πρωί της Πέμπτης έχασε τη ζωή του ένας 75χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.

Δραματική προειδοποίηση – «2.000 κρούσματα μέχρι το Σαββατοκύριακο»
Τις ανησυχίες των ειδικών για την έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στη χώρας επιβεβαίωσε ο καθηγητής παθολογίας και λοιμωξιολογίας πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε έως το Σαββατοκύριακο έως και 2.000 κρούσματα.

Μιλώντας στο Mega ο κ. Γώγος, σημείωσε ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι σωστά ενημερωμένος και να τηρεί τα μέτρα προκειμένου να παραμείνει η κατάσταση διαχειρίσιμη.

«Ελπίζουμε να πέσουν τα κρούσματα αλλά η δυναμική της αύξησης μας δημιουργεί την αίσθηση ότι πιθανώς θα έχουμε ακόμα περισσότερα, γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να δούμε το θέμα πιο αποφασιστικά».

Ο καθηγητής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε έως και 2.000 κρούσματα μέχρι το Σαββατοκύριακο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ