Τραγωδία στη Ρόδο: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης – «Ο χειριστής ήξερε πως έρχεται κακοκαιρία»


Την ίδια ώρα, ο τρίτος 15χρονος της παρέας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου για τον θάνατο των δυο νεαρών Βρετανών στο σοκαριστικό ατύχημα της 28ης Οκτωβρίου, ενώ τα παιδιά έκαναν parasailing.

O Τόνι Χέις, πατέρας της 15χρονης που έχασε τη ζωή της, μίλησε στην Daily Mail και κατήγγειλε ότι ο χειριστής του ταχύπλοου με το οποίο έκαναν parasailing στη Ρόδο τα τρία παιδιά, γνώριζε ότι έρχεται κακοκαιρία και επέλεξε μια άλλη διαδρομή για να την αποφύγει.

H 15χρονη Τζέσικα

«Ο επικεφαλής είπε ότι ο καιρός θα γινόταν χειρότερος αργότερα και γι’ αυτό ήταν καλύτερα να ξεκινήσει νωρίτερα το σκάφος» δήλωσε ο Τόνι Χέις στην Daily Mail.

«Χαιρετίσαμε τα παιδιά και κανονικά θα έπρεπε να είναι στο οπτικό μας πεδίο. Ήμασταν τέσσερις ημέρες στο νησί και είχαμε δει ότι έτσι συνέβαινε πάντα. Επειδή όμως ο καιρός χειροτέρευε αποφάσισε (σ.σ. ο χειριστής του σκάφους) να ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή. Πήγαν σε μια άλλη περιοχή για να αποφύγουν την κακοκαιρία» πρόσθεσε ο πατέρας της 15χρονης.

Όπως λέει, μάλιστα, έμαθαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί στα παιδιά όταν είδαν το σκάφος να επιστρέφει χωρίς να είναι μέσα η 15χρονη και τα δύο ξαδέρφια της.

«Στο σκάφος δεν ηταν ούτε ο χειριστής του. Το σκάφος το έφερε ένας τουρίστας που μας είπε κλαίγοντας “κάτι κακό έχει συμβεί”. Αλλά δεν υπήρχε κανείς με τον οποίο να μιλήσουμε για να μάθουμε τι έχει συμβεί» συμπληρώνει ο κ. Χέις.

Όπως λέει δεν έχει καμία ιδέα για το αν ο 15χρονος Τζέιμς θα συνέλθει από τα τραύματά του, με τους θεράποντες γιατρούς στο νοσοκομείο της Ρόδου να τονίζουν πως η κατάστασή του παιδιού παραμένει κρίσιμη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ