Κορυφαίος τενίστας προσπάθησε να στραγγαλίσει την πρώην σύντροφό του


Ο νεαρός τενίστας, περιμένει μάλιστα το πρώτο του παιδί από άλλη πρώην σύντροφό του!

Μια αδιανόητη κατηγορία εξαπέλυσε η Όλια Σαρίποβα, πρώην σύντροφος του σταρ του τένις, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αποκαλύπτοντας πως το νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης προσπάθησε να την στραγγαλίσει!

O Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Η Ρωσίδα χώρισε πριν από ένα χρόνο από τον πανύψηλο τενίστα (1,98μ.) και με ανάρτησή της στο Instagram ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης αν και δεν τον είχε κατονομάσει. Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε το όνομά του σε ρωσικό ιστότοπο «ChampionAT». Η Σαρίποβα εξέφρασε επίσης την επιθυμία να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους.

Η Σαρίποβα και ο Ζβέρεφ

Οι κατηγορίες αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση μιας άλλης πρώην συντρόφου του Ζβέρεφ, της Μπρέντα Πατέα, ότι περιμένει το παιδί τους.

Με το 27χρονο μοντέλο, ο Γερμανός τενίστας είχε σχέση επί ένα χρόνο. Τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους. «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Άλεξ αυτή τη στιγμή», δήλωσε η Μπρέντα την ώρα που ο σταρ του τένις ισχυριζόταν ότι «παρόλο που η Μπρέντα κι εγώ δεν είμαστε πλέον μαζί, έχουμε μια καλή σχέση και θα αναλάβω την ευθύνη του πατέρα. Μαζί θα φροντίσουμε για την ανατροφή του του παιδιού. Ανυπομονώ πολύ να γίνω μπαμπάς.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ