Σον Κόνερι: Η τελευταία φωτογραφία του θρυλικού ηθοποιού


Ο κόσμος του κινηματογράφου θρηνεί τον χαμό του εμβληματικού star.

Ο Σον Κόνερι πέθανε στον ύπνο του στις Μπαχάμες ανάμεσα στους αγαπημένους του και βρετανική Mirror δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία του θρυλικού star.

Όπως αναφέρει το βρετανικό ταμπλόιντ, ο 007 έσβησε στον ύπνο του στις Μπαχάμες, περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα και την σύζυγό του, Micheline.

Στην τελευταία φωτογραφία του Σον Κόνερι, η οποία δημοσιεύτηκε στη «Mirror», είναι χαμογελαστός, έχει δίπλα του τον γιο του, Τζέισον με την σύντροφό του Φιόνα Άπτον. Η οικογενειακή φωτογραφία «τραβήχτηκε» τον Αύγουστο του 2019, στα 89α γενέθλια του κορυφαίου “007”.

connery.jpg
Η τελευταία φωτογραφία του Σον Κόνερι

Η 91χρονη χήρα του Σον Κόνερι αποκάλυψε πως τους τελευταίους μήνες της ζωής του ο διάσημος Σκωτσέζος ηθοποιός έπασχε από άνοια. Η δεύτερη σύζυγος του αστέρα του παγκόσμιου σινεμά είπε ότι η άνοια “τον έπληξε” και ότι η ίδια ήταν μαζί του στις τελευταίες στιγμές του.

Ο γιος του θρυλικού star, δήλωσε στο BBC: «Όλοι προσπαθούμε να κατανοήσουμε το τεράστιο συμβάν, αφού είναι ακόμα πάρα πολύ πρόσφατο, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας μου δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια θλιβερή μέρα για όσους γνώριζαν και αγαπούσαν τον μπαμπά μου και μια μεγάλη απώλεια για όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο που απολάμβαναν το υπέροχο χάρισμα που είχε ως ηθοποιός».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ