Κορονοϊός στην Κίνα: 24 κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ακόμη 24 περιπτώσεις μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 επιβεβαιώθηκαν ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην ηπειρωτική Κίνα, ισάριθμες με αυτές που εντοπίστηκαν την προηγουμένη, ανακοίνωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Υγείας.

Η ίδια με αυτή της προηγουμένης ήταν επίσης η κατανομή των νέων κρουσμάτων κορονοϊού, με 3 οφειλόμενα σε εντόπια μετάδοση να καταγράφονται στην περιφέρεια Σιντζιάνγκ (δυτικά) και τα υπόλοιπα 21 να είναι «εισαγόμενα», κατά τον όρο που χρησιμοποιεί το Πεκίνο όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό που διαπιστώνεται ότι έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό αφού εισέλθουν στην κινεζική επικράτεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, eντοπίστηκαν 30 ασυμπτωματικοί φορείς, από 69 την προηγουμένη. Οι κινεζικές υγειονομικές αρχές δεν συμπεριλαμβάνουν τους ασυμπτωματικούς φορείς στα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Είκοσι ασθενείς, και σε αυτή την περίπτωση ο ίδιος αριθμός με αυτόν της προηγουμένης, διαγνώστηκε πως αποθεραπεύθηκαν και βγήκαν από κινεζικά νοσοκομεία. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 363, δώδεκα σε σοβαρή κατάσταση.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στην Κίνα ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς επί συνόλου 86.021 κρουσμάτων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ