Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον μεγάλο Σον Κόνερι


Τι δήλωσαν γνωστοί ηθοποιοί για τον θάνατο του Σον Κόνερι.

Ο ρόλος του μυστικού πράκτορα «007» καθιέρωσε τον Σον Κόνερι στο ευρύ κοινό. Τον λάτρεψαν εκατομμύρια γυναίκες, τον ζήλεψαν εκατομμύρια άνδρες για τις κατακτήσεις του μέσα και έξω από την οθόνη. Ο Κόνερι εμφανίστηκε σε επτά ταινίες στο ρόλο του Βρετανού πράκτορα.

Στο ταλέντο του υποκλίθηκαν ηθοποιοί που τον διαδέχθηκαν στο ρόλο του Μποντ. Oπως ο Ντάνιελ Κρέγκ.

Ο Πιρς Μπρόσναν αποχαιρέτισε έναν από τους τελευταίους μεγάλους του κινηματογράφου, καθώς και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μαζί την οποία είχε εμφανιστεί στην ταινία «Διπλή Παγίδα».

«Αντίο φίλε μου. Σ ‘αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, θα θυμάμαι με αγάπη κάθε στιγμή που μοιράστηκα μαζί σoυ» ανέφερε.

Ο Κόνερι ήταν 59 ετών όταν το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως τον «πιο σέξι» άνδρα του πλανήτη, έναν τίτλο που ο ίδιος με χιούμορ απέρριπτε, όπως και τις φήμες οτι τον πολιορκούσαν διαρκώς γυναίκες.

Στην πολυετή καριέρα του κέρδισε μεταξύ άλλων τρεις Χρυσές Σφαίρες και ένα Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Οι Αδιάφθοροι».

Το πιο συγκινητικό αντίο από την επί δεκαετίες σύζυγό του, τη Γαλλίδα ζωγράφο Μισελίν Ροκμπρίν. Σε μία από τις τελευταίες τους φωτογραφίες κρατιούνται χέρι-χέρι.

Ο Σον Κόνερι έφυγε στα 90 στον ύπνο του στις Μπαχάμες, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ