Βόρεια Κορέα: Αποκάλυψη – Ο Κιμ αφήνει να πεθάνουν από την πείνα όσους έχουν κορονοϊό


Μια νέα ιστορία φρίκης βγαλμένη από τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες.

Μπορεί η Βόρεια Κορέα να είναι το πιο κλειστό καθεστώς που υπάρχει στον πλανήτη, ωστόσο αρκετές φρικιαστικές ιστορίες βγαίνουν διαρκώς στην δημοσιότητα. Τελευταία, εκείνη που αποκαλύπτει την τύχη όσων νοσούν από κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον ακτιβιστή, Tim Peters, ο οποίος εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στην πανέμορφη, αλλά μαρτυρική χώρα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αποφασίσει να μην διαθέσει κανέναν πόρο σε όσους είναι θετικοί σε covid-19.

Και αν αρχικά επέμενε πως η χώρα του δεν είχε το παραμικρό κρούσμα, δορυφορικές εικόνες μαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο.

Στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι διάσπαρτα σε όλη την χώρα, όπου κρατούνται όσοι είναι ασθενείς. Το πλέον φρικιαστικό όμως είναι πως τους παρέχετε η ελάχιστη ποσότητα φαγητού καθώς το καθεστώς θεωρεί πως δεν μπορεί να χαλάσει πόρους σε ανθρώπους που πιθανότατα θα πεθάνουν!

Τα συγκεκριμένα στρατόπεδα βρίσκονται πολύ κοντά στα κινεζικά σύνορα, χώρα από την οποία ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού.

Ο Peters υπογράμμισε πως ο ίδιος κατάφερε να περάσει τρόφιμα σε αυτά τα ιδιότυπα στρατόπεδα καραντίνας και έτσι έμαθε την ιστορία.

Αλήθεια ή ψέματα, δεν θα μάθει ποτέ κανείς ωστόσο στη Βόρεια Κορέα, την χώρα όπου το απίθανο είναι… πιθανό, κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ