Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο στον Λευκό Πύργο – Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς – Τέσσερις τραυματίες


Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης μπροστά ακριβώς από το Λευκό Πύργο, όταν αυτοκίνητο που πιθανότατα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πέρασε πάνω από νησίδα με αποτέλεσμα να παρασύρει πεζούς.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκαν δύο πεζοί.

Πιο συγκεκριμένα, όχημα που κατηφόριζε με, πιθανώς μεγάλη ταχύτητα, την Παύλου Μελά, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, ξέφυγε από την πορεία του προσέκρουσε στο φανάρι στη λεωφόρο Νίκης.

Εκεί, παρέσυρε δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια, προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο προσωρινά όχημα. Μέσα στο όχημα, επέβαιναν άλλα δύο άτομα τα οποία τραυματίστηκαν. Αμέσως, αστυνομική δύναμη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο.

O ένας εκ των δύο πεζών έχει τραυματιστεί λίγο πιο σοβαρά χωρίς όμως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κινδυνεύει η ζωή του. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες στο προσωρινά σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αυτήν την ώρα, οχήματα οδικής βοήθειας απομακρύνουν τα αυτοκίνητα από το σημείο.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία περαστικού που όπως λέει άκουσε ένα ξαφνικό φρενάρισμα και γυρίζοντας να δει τι συμβαίνει αντίκρισε ένα άτομο να βρίσκεται στον αέρα και να πέφτει και να χτυπάει κάτω.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ενός αυτόπτη μάρτυρα:

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ