Αλεξάνδρα Παντελάκη: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και ο γάμος στα 48

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και ο γάμος στα 48. Η σπουδαία ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στον Γ. Αρναούτογλου στο “Τhe 2night Show” και μεταξύ άλλων μίλησε και για την σχέση ζωής με τον σύζυγό της και την απόφαση να παντρευτεί σε μία όχι τόσο συνηθισμένη ηλικία. 

Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα την παρακολουθούμε στην οθόνη μας μίλησε επίσης για την συμμετοχή στην σειρά που έσπασε τα κοντέρ, τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά και για τον ρόλο της ως τη Φωτεινή (συγκρατούμενη της Ελένης Σταμίρη στη φυλακή)

 

Η ηθοποιός είπε ότι νιώθει όμορφα που μέσα σε αυτή την ανεργία που μαστίζει τους ηθοποιούς εκείνη στάθηκε τόσο τυχερή! “Μέσα στην καραντίνα μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Χαρίτος και μου είπε για τη σειρά! Εγώ ήμουν φαν, έβλεπα Άγριες Μέλισσες και κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι. Με πήρε και ο Μαρκουλάκης για να παίξω στο Τρίτο στεφάνι. Δύο μεγάλα δώρα”.   Έκανε και μία μικρή αποκάλυψη για την σειρά: “Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος στο Δρομοκαΐτειο που κάνουμε τα γυρίσματα της φυλακής. Αφέθηκα να νιώσω πως είναι να βρίσκεται μια γυναίκα 10 χρόνια στη φυλακή και τα κατάφερα! Τον αγάπησα πολύ το ρόλο της Φωτεινής… Θα λυπηθώ παρά πολύ Την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα. Σιγά σιγά θα την κάνουμε και μείς δε θα μείνουμε για πάντα στη φυλακή.”

Για τον σύζυγό της και τον γάμο τους είπε: “Από μικρή επειδή ήμουν λίγο παχουλή έλεγα να βρω έναν άντρα που να είναι ζωγράφος και του αρέσει η αναγέννηση και έτσι έγινε. Βρήκα άντρα ζωγράφο και του άρεσε η αναγέννηση! Ήμουν κατά του γάμου κάποια στιγμή μετά τα 40 η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα! Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Ο Τάκης Τζίφας. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη. Σαν να μου έστειλαν οι γονείς μου αυτό τον άνθρωπο! Παντρεύτηκα στα 48.” Περνάμε πολύ ωραία με τον Τάκη! Όχι απλώς δεν βαριόμαστε, λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ο έρωτας θέλει τετραγωνικά και σεβασμό στη ζωή και τη δουλειά του άλλου…Στην αγάπη πρέπει να μπαίνεις στη θέση του άλλου, συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here