Lockdown – Χαρδαλιάς: Πού δεν ισχύουν τα sms, διπλάσια τα πρόστιμα


Lockdown: Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι επιβεβλημένο να τηρηθούν αυστηρά ενώ υπογράμμισε πως αυξάνονται τα πρόστιμα για όσους προχωρούν σε παραβάσεις. Τι ισχύει κατά περίπτωση

Την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τα νέα μέτρα, μετά την επιβολή του lockdown από τα ξημερώματα (06:00) του Σαββάτου (07.11) έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως εξήγησε, οι μετακινήσεις απαγορεύονται αυστηρά κατά τη διάρκεια των μέτρων και θα επιτρέπονται μόνο κατ’ εξαίρεση.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις που θα γίνονται τη νύχτα θα πρέπει να αφορούν μόνο λόγους εργασίας ή υγείας, ενώ παράλληλα εξήγησε και τις περιπτώσεις όπου δεν ισχύει η αποστολή sms για να μετακινηθεί κανείς.

Ο υφυπουργός έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με μεμονωμένος κλάδους ενώ αναφέρθηκε και στην επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου. «Το 2020 δεν γιορτάσαμε μαζί το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου και όλα όσα μας ενώνουν. Το ίδιο θα γίνει και με την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ειδικότερα τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων. Ο εορτασμός θα γίνει με την κατάθεση στεφάνου κατά μόνας από τα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ