Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών


Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία 50χρονης γυναίκας στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα

Η 50χρονη βρέθηκε σφαγμένη στο υπνοδωμάτιό της στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Η ίδια, ήταν δεμένη και έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ την ίδια στιγμή έχει εξαφανιστεί η 15χρονη κόρη της.

Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αποτυπώματα και DNA από τον δολοφόνο που έδεσε και σκότωσε με μαχαίρι την 50χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της στην Αγία Βαρβάρα.

Το θύμα το οποίο βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο, έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στο πρόσωπο. Όπως διαπιστώθηκε ήταν δεμένο με υφασμάτινους ιμάντες στα χέρια και στα πόδια.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στενό συγγενικό πρόσωπο αναζήτησε την 50χρονη, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος ήταν αναστατωμένο αλλά δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Δεν έχει διαπιστωθεί εάν έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Η 50χρονη μετά την απώλεια του συζύγου της ζούσε με την 15χρονη κόρη της τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί της εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια και στην πολυκατοικία όπου διέμενε.

Oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο το κίνητρο της αποτρόπαιας δολοφονίας να ήταν προσωπικές διαφορές.

Δείτε το ρεπορτάζ:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ