Ντόναλντ Τραμπ: Μετά τον Λευκό Οίκο τι; «Αναγνώρισε την ήττα σου», λέει ο γαμπρός του


Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, προσέγγισε τον απερχόμενο πρόεδρο, προκειμένου να του προτείνει να αναγνωρίσει την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, στενός σύμβουλος και γαμπρός του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προσέγγισε τον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο προκειμένου να του προτείνει να αναγνωρίσει την ήττα του από τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, όπως μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Το CNN δεν ανέφερε ποια ήταν η αντίδραση του Τραμπ.

Προηγουμένως, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News είχε μεταδώσει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ότι ο Τραμπ θα είναι έτοιμος να αποδεχθεί τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, εφόσον το επιτελείο του εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο.

Μετά τον Λευκό Οίκο τι;

Ποιος μπορεί όμως να πει με σιγουριά, τι θα κάνει μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο;

Από τα λεγόμενα του ίδιου, προκύπτει, ότι δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο ήττας του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Χάνοντας την μάχη για μια δεύτερη προεδρική θητεία, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα κληθεί τώρα να απαντήσει στο ερώτημα «πώς θα είναι η ζωή του μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου 2021».

Ενώ ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας μιλά τακτικά για την «τόσο υπέροχη ζωή» που είχε πριν την είσοδό του στην πολιτική, είναι λιγότερο ομιλητικός για τη ζωή του μετά από αυτή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ