Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε τη διαθήκη της, τι θα αφήσει στη Ναταλία Γερμανού


Η χήρα του Φρέντυ Γερμανού μίλησε ανοιχτά σε τηλεοπτική της συνέντευξη
H Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως έχει κάνει τη διαθήκη της και δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει on camera τι θα αφήσει στη Ναταλία Γερμανού.

«Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς δεν βλεπόμαστε» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε δείχνοντας το γραφείο του: «Πάντως, αυτό της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη»!

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το παράπονο που έχει. «Νομίζω ότι η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά. Ήταν μίζερη μαζί μου. Σκέψου ότι έχασα όλη μου την οικογένεια, πολύ νέοι όλοι, ο Φρέντυ μου νέος, η μαμά μου 50, ο μπαμπάς μου 52, ο αδερφός μου 51. Πέθανε ο Φρέντυ κι εγώ πήγαινα κι έπαιζα στο θέατρο. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα.

Δεν έκανα παιδί για τη δουλειά αυτή. Θυσίασα πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα» και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μου δόθηκαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες, πιστεύω ότι αδικήθηκα. Και έχω απαίτηση τώρα να κάνω αυτά, όχι όλα γιατί δεν προλαβαίνω, που δεν έκανα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ