Ντόρα Μπακογιάννη: Χριστούγεννα με τις οικογένειες μας


Ντόρα Μπακογιάννη: Χριστούγεννα με τις οικογένειες μας. Καλεσμένη στον Σκαϊ η Ντόρα Μπακογιάννη η  οποία μιλώντας έδειξε να διατηρεί την αισιοδοξία της για τα ερχόμενα Χριστούγεννα ενώ ερωτηθείσα για την διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης απάντησε:

“Όπως όλες οι χώρες Ευρωπαϊκές πάμε και κάνουμε τον σταυρό μας να έχουν αποτελέσματα τα μέτρα. Διότι αν τα μέτρα δεν έχουν τα προσδοκώμενα μέτρα, και δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε τις διασωληνώσεις και τις μεταγωγές στα νοσοκομεία τότε εννοείται τα μέτρα θα συνεχίσουν.”

“Η Ελλάδα έκλεισε νωρίτερα από άλλες χώρες. Αυτή τη στιγμή η μάχη της οικονομίας και προστασίας της δημόσιας υγείας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σου λένε “Δεν θα πεθάνω από τον ιό και  θα πεθάνω από την πείνα”. Αυτή η ανασφάλεια του κόσμου δυσκολεύει ακόμα  πιο πολύ την τήρηση των μέτρων. ” “Ας κάνουμε υπομονή 2-3 εβδομάδες. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε Χριστούγεννα και όχι όπως το είπε η κυρία Παγώνη, μόνοι μας στο σπίτι, αλλά έστω με την στενή μας οικογένεια μαζί. Δεν θα κάνουμε πάρτυ και ρεβεγιόν αλλά θα κάνουμε με την στενή μας οικογένεια.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ