Οι “Σφήκες” μιλάνε για το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Οι Σφήκες σε συνέντευξη τους στο περιοδικό ¨Υou Weekly” και στον Γιώργο Κακογιάννη μίλησαν για το τι συνέβη στο γύρισμα του ”THE TONIGHT SHOW” με τη Ζήνα Κουτσελίνη και πως νιώθουν μετά από αυτό.

ΚΙΚΗ ΛΙΤΣΑΚΗ

Ποιον καλεσμένο θα θυμάσαι απ’ όσους πέρασαν μέχρι στιγμής;
Τη Ζήνα Κουτσελίνη. Ταυτίστηκα μαζί της και με τον τσαμπουκά της. Δεν θεωρώ ότι είναι οκ αυτό που έγινε, αλλά με τους υπόλοιπους δεν υπήρχε σασπένς, αυτή θα μου μείνει αξέχαστη. Φοβερή ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως και ο FY με τον Στηβ Μιλάτο.

Αν την έβλεπες στον δρόμο τι θα έκανες;
Θα τη χαιρετούσα. Δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε εκείνη βέβαια (γελάει).

ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ

Μετά το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη γιατί θεωρείς ότι έπεσαν όλοι επάνω σε σένα και στην Κική;
Γιατί εμείς μιλούσαμε κυρίως αν και θεωρώ λήξαν το θέμα. Σε κάθε περίπτωση σέβομαι τα συναισθήματα της κ. Κουτσελίνη και ξέρω ότι έγιναν λάθος χειρισμοί από την πλευρά μας. Πρέπει να βρούμε τα όρια ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και για τον Γρηγόρη, είδα πόσο στενοχωρήθηκε και δεν ήξερα τι να του πω. Δεν έχουμε στόχο να πληγώσουμε τα συναισθήματα κανενός ούτε την αξιοπρέπειά του.

Τι είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ατυχές συμβάν: «Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα γιατί… Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή, την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς».

 Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here