Κορονοϊός: Με Κικίλια η ενημέρωση για την πανδημία – Δείτε ποιες ημέρες θα πραγματοποιείται


Μεγάλες οι αλλαγές σε μια προσπάθεια να αφυπνιστεί ο λαός, στο πιο κρίσιμο σημείο της πανδημίας.

Από δύο σε τρία απογεύματα την εβδομάδα, αυξάνεται η ενημέρωση για τον κορονοϊό στη χώρα μας, με τον Βασίλη Κικίλια πλέον να βρίσκεται εκεί!

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00 -αντί κάθε Τρίτη και Παρασκευή, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα- θα διεξάγεται η καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας. Η αρχή θα γίνει από σήμερα Δευτέρα 9/11.

Δύο νέα πρόσωπα θα συμμετέχουν σε αυτήν, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ