Σεξ και ηλικία: Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες προτιμούν το σεξ με νεότερους


Σεξ και ηλικία: Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες προτιμούν το σεξ με νεότερους. Υπήρχαν πάντοτε ζευγάρια που αποτελούνται από μεγαλύτερες γυναίκες (κούγκαρ) και σημαντικά νεότερους άντρες, αλλά αυτές οι σχέσεις έγιναν τάση το 2009 με την πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Cougar Town».

Στη συνέχεια, το 2017, ο Εμμανουήλ Μακρόν εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας και τα ΜΜΕ  ασχολήθηκαν αρκετά με το γεγονός ότι η σύζυγός του, και πρώην δασκάλα του,  ήταν  κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη του. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σεξολόγοι έχουν πρόσφατα ερευνήσει το φαινόμενο “κούγκαρ”.

Ένας Γάλλος ερευνητής πραγματοποίησε σε βάθος συνεντεύξεις με 55 γυναίκες, ηλικίας 30 έως 60 ετών, οι οποίες είχαν ασχοληθεί με σημαντικά νεότερους άνδρες. Η επιλογή των συντρόφων τους περιλάμβανε διάφορους παράγοντες, ανεξάρτητους από τις ηλικιακές διαφορές τους: εμφάνιση, ευφυΐα, καλοσύνη, οικογενειακό υπόβαθρο και αίσθηση του χιούμορ. Όμως, οι νεότεροι άνδρες έδωσαν επίσης στους μεγαλύτερους συντρόφους τους ένα δώρο καλωσορίσματος – σεξ “αψηφώντας το σενάριο”.

Τα διαδεδομένα σεξουαλικά σενάρια περιλαμβάνουν:

  • Ανδρική λαγνεία.
  • Γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ποθητές.
  • Οι άνδρες πρέπει να ενορχηστρώσουν το σεξ. Οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν το προβάδισμά τους.
  • Γυναίκες που φτάνουν κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι ευρέως αποδεκτά, αλλά είναι σοβαρά λανθασμένα: Ναι, η μεγάλη πλειονότητα των γυναικών θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές. Επιπλέον, μερικά επιπλέον στοιχεία είναι ότι – εκτιμώμενα 5 έως 10 τοις εκατό – βιώνουν επίσης δια βίου την ανδρική λαγνεία. Πολλές γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν υποτιμηθεί από φίλους και συνομήλικους τους για το ότι είχαν έντονη λίμπιντο.

Το σεξ  είχε σε ίση ποσότητα την πεολειχία αλλά και την αιδοιολειχία. Σε αντίθεση με τους  μεγάλους άνδρες οι νεότεροι ήταν πολύ πιο ανοιχτοί στο να ασχοληθούν περισσότερο με το αιδοίο και την τέρψη του, ικανοποιώντας απόλυτα τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, ερεθίζοντας τες ακραία.  Όταν οι άνδρες ενορχηστρώνουν το σεξ, εργάζονται για τους οργασμούς καταβάλλοντας περίπου το 95 τοις εκατό του χρόνου. Ωστόσο, ανάλογα με τη μελέτη, το ποσοστό των γυναικείων σεξουαλικών οργασμών είναι μόνο 50 έως 70 %, ανεξάρτητα από το πόσο διαρκεί ή πόσο μεγάλη είναι η στύση. Όπως μόλις αναφέρθηκε, στις σχέσεις κουγκαρ-νέων, οι γυναίκες επιμένουν στην εκτεταμένη αιδοιολειχία, που τις βοηθά να φτάσουν στην κορύφωση.

Τέλος, στη μελέτη, φαίνεται ότι οι μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες εκτίμησαν τη σεξουαλική ενέργεια και την αντοχή των μικρών τους, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να αυξάνουν νέες στύσεις αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, ώστε το ζευγάρι να μπορεί να πάει δεύτερο και μερικές φορές ακόμη και τρίτο! Και ενώ οι ώριμες γυναίκες δίνουν παραπάνω έμφαση στην αιδοιολειχία, δεν απορρίπτουν το σεξ, που γενναιόδωρα τους προσφέρουν οι νέοι. Να σημειώσουμε ότι σε άλλη μελέτη έχει αναφερθεί ότι τα 2/3 των ανδρών που είχαν εμπειρία με μεγαλύτερη γυναίκα ένιωθαν ευγνωμοσύνη για την ερωτική τους μύηση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ