Αγία Βαρβάρα: Αυτή είναι η 50χρονη που δολοφόνησαν άγρια η 15χρονη κόρη της και ο φίλος της


Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα με θύμα μια 50χρονη γυναίκα.

Η 15χρονη κόρη του θύματος μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της ομολόγησαν τη δολοφονία, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμη ένα ανήλικο που είχε συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Στην κατάθεσή της, η 15χρονη ισχυρίστηκε πως η μητέρα της τής είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά το θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε, την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.

Ωστόσο, το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι οι δύο ανήλικοι φέρεται να σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και ένα μήνα.

Ο 17χρονος σύντροφος της 15χρονης, που το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με την ίδια και τη μητέρα της στο σπίτι τους, αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τη σκοτώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά επιχείρησαν να τη δολοφονήσουν δίνοντάς της χάπια. Όταν αυτό δεν έπιασε, επιχείρησαν να προμηθευτούν δηλητήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στο μαχαίρι.

dolofonia2.jpg
Η άτυχη 50χρονη με το σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή

Πώς έγινε το στυγερό έγκλημα

Η δολοφονία της 50χρονης έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το θύμα κοιμόταν.

Ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο του έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και, αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία

Μάλιστα, το ζευγάρι πήρε ΚΤΕΛ και μετέβη στις Σέρρες όπου εντοπίστηκαν από τις Αρχές και προσήχθησαν.

Οι δύο τους σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Ρουμανία, όπου όπου κατάγεται ο 17χρονος, μέσω Βουλγαρίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ