«Βόμβα» Έλληνα καθηγητή για το νέο lockdown: Σοκάρουν οι δηλώσεις του


Lockdown: Τα αίτια της ραγδαίας αύξησης του ρυθμού μεταδοτικότητας του κορονοϊού στην κοινότητα, τους δείκτες θνησιμότητας αλλά και όσα βήματα δεν έγιναν τους 8 μήνες που μεσολάβησαν ανάμεσα στα δύο lockdown στην Ελλάδα, ιχνηλάτησαν στην εκπομπή «Αντιθέσεις» με το Γιώργο Σαχίνη κορυφαίοι επιστήμονες.

Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια Γιάννης Ιωαννίδης, σημείωσε: «Θεωρώ ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Δε μ’ αρέσει να είμαι πολιτικά ορθός, μ’ αρέσει απλώς να λέω την αλήθεια. Θεωρώ ότι το όλο αφήγημα της διαχείρισης της πανδημίας εκ θεμελίων ήταν λανθασμένο. Ήταν ένα αφήγημα επιτυχίας το οποίο στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το πρώτο επιδημικό κύμα ήταν σχεδόν απών».

«Οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες»

Ο κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε «καταστρεπτική λύση όχι μόνο για την οικονομία, αλλά ακόμα και για την υγεία το lockdown», καθώς όπως είπε «σκοτώνει περισσότερες ζωές από ό, τι σώζει και αμφιβάλλω αν σώζει καν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες. Κάνει μεγαλύτερο κακό από ό, τι καλό για τη διάδοση του ιού».

«Κοροϊδευόμαστε, κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, τους άλλους, τους πολίτες, τον κόσμο, πηγαίνοντας σε μια αυτοκτονική επιλογή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ