Αλέξης Τσίπρας: Ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη – Εγκληματική αδράνεια για την πανδημία


Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέφερε  την πρόταση για σχέδιο κοινής αποδοχής αναφορικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ, υπό αυστηρούς όρους και με υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τους χειρισμούς για την πανδημία του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για «εγκληματική αδράνεια»

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέφερε την πρόταση για σχέδιο κοινής αποδοχής αναφορικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ, υπό αυστηρούς όρους και με υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε, ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, ώστε να συμφωνηθεί ένα κοινό σχέδιο δράσης για την ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά και για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο STAR, βρέθηκε και ο νέος πτωχευτικός κώδικας για τον οποίο σημείωσε ότι, είναι απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ η απόσυρσή του όσο και όλων των αντιλαϊκών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, όπως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ