Τα παιδιά του Νοεμβρίου έχουν επτά κοινά χαρακτηριστικά


Είναι ο ενδέκατος μήνας του χρόνου και τελευταίος του φθινοπώρου. Μήνας που σε προετοιμάζει για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Μήνας που εσύ προετοιμάζεις την τούρτα για τα γενέθλια του μικρού σου ή μήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου ετοιμάζεσαι να φέρεις το μωρό σου στον κόσμο αυτό. Αν ανήκεις στα δύο τελευταία group μαμάδων, τότε μόνο χαρούμενη μπορείς να είσαι, γιατί τα παιδιά του Νοεμβρίου έχουν μερικά θετικά – και κοινά – χαρακτηριστικά. Ποια είναι;

Είναι ήρεμα και μπορούν να ελέγξουν εύκολα τον εαυτό τους

Πρόκειται για μία ικανότητα που, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποκτούν από αρκετά νεαρή ηλικία. Δεν θυμώνουν εύκολα – καλό αυτό, αν σκέφτεσαι να μην πάρεις στο μικρό σου όλα τα δώρα που ζήτησε για τα γενέθλια του – και ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες, οι οποίοι βασίζονται στη λογική και στη δικαιοσύνη.

Έχουν μία αδυναμία στα… ταξίδια

Μήπως το μικρό σου είδε τον χάρτη που έχεις για wallpaper στον υπολογιστή και μαγεύτηκε από το πόσες πολλές χώρες υπάρχουν στον κόσμο; Αν ναι, τότε σίγουρα τα γενέθλια του είναι τον μήνα αυτόν. Γιατί, τα παιδιά του Νοεμβρίου αγαπούν να εξερευνούν νέα μέρη, να γνωρίζουν νέες πόλεις, ακόμα και συνοικίες εντός αυτής που ζουν.

Είναι ιδιαίτερα εργατικά

Υπέροχα τα νέα για εσένα μαμά! Μπορεί στην αρχή να πρέπει να βοηθήσεις το παιδί σου να συγκεντρωθεί στα μαθήματα του, όμως, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για πολλές φορές, αφού το μικρό σου θα αγαπήσει το διάβασμα και θα κάνει τις ασκήσεις του στο πι και φι.

Κρατούν τα μυστικά των φίλων τους

Όχι, μην το πιέσεις να σου πει τι έκανε ο Γιαννάκης στο σχολείο και εκνεύρισε την δασκάλα του. Και αυτό, γιατί, ένα παιδάκι που περιμένει το δώρο γενεθλίων του τον μήνα αυτό, δεν θα προδώσει κάτι που του έχει εκμυστηρευτεί ο καλύτερος του φίλος.

Τους αρέσει ο αθλητισμός

Να τρέχουν, να παίζουν, αλλά και να ξεκινούν συχνά – πυκνά νέα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα. Για αυτό, μην σου κάνει εντύπωση αν το δεις σύντομα μετά το περπάτημα να αρχίσει το… τρέξιμο.

Λατρεύουν το λευκό χρώμα

Συμβολίζει την αθωότητα, την αγνότητα, την καλή πρόθεση και διάθεση. Ταιριάζει στο χαρακτήρα και τη ψυχολογία τους και, όπως καταλαβαίνεις, όχι τυχαία.

Αγαπούν τα τριαντάφυλλα

Το χρώμα τους τα τρελαίνει και η μυρωδιά τους συγκινεί. Η αδυναμία της στα κατακόκκινα τριαντάφυλλα φανερώνει και τον δυναμισμό που τα χαρακτηρίζει. Το πάθος τους να μαθαίνουν νέα πράγματα και να είναι οι καλύτεροι μαθητές στην άκρη. Άλλωστε, δεν θέλω να ξεχνάς ότι είναι ιδιαίτερα αποφασιστικοί και όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να το πετύχουν.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ