Λαζόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: Οι δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του

Λαζόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: Οι δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε τον Λάκη Λαζόπουλο στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί. “Ο δημιουργός δεν πρέπει να υποκύπτει στην κριτική. Η σάτιρα είναι πουλί ελεύθερο και πετάει” σημείωσε. “ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ” τόνισε. “Πάντα ήμουν στον προοδευτικό χώρο” πρόσθεσε. Ο  ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι», μίλησε για το πάθος του με τη σάτιρα και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του.

Ο  Λάκης Λαζόπουλος, δάκρυσε όταν μίλησε για τη μητέρα του και τη σύζυγό του, οι οποίες δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. “Έχω τρόπους να μιλάω και ας φεύγουν οι άνθρωποι, αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι, δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει, οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις και εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή, αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου, ήταν ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ, σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο”

“Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει, γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες “περνάω αυτό, δώστε μου αυτό”. Από την αρχή, το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πώς το έγραψα. Έφυγε το μολύβι και ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν.”

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ