Ελλάδα – Αίγυπτος: Την Τετάρτη η επίσημη συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι το μεσημέρι της Τετάρτης (11.11) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την Τρίτη (10.11) είναι στην Ελλάδα ο Πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη ανώτατου αξιωματούχου της χώρας του μετά την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ των δυο χωρών.

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης θα υποδεχθεί τον Αιγύπτιο Πρόεδρο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το βράδυ της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη (11.11) θα ακολουθήσει σειρά επαφών με τον πρωθυπουργό της χώρας και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπειών. Στις 13:20, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο. Στις 14:30, ο κ. Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Στις 20:00, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να συμμετάσχει στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ