Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς

Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα, Τρίτη, και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο Facebook.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου.

Τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της ακολουθεί η κόρη του Χρήστου Ζορμπά, Σόνια.

Το βιογραφικό του

Το πραγματικό όνομα του Χρήστου Ζορμπά ήταν Χρήστος Τζορμπατζόγλου.

Γεννήθηκε το 1938.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες.

Φιλμογραφία:
  • Όταν χορέψουμε μαζί (2003)
  • Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993)
  • Δέσποινα (1990)
  • Γρανίτα από χιόνι (1986)
  • Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)
  • Παράξενη συνάντηση (1986)
  • Η κάθοδος των εννιά (1985)
  • Ο ρεπόρτερ (1982)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Ο ήλιος του θανάτου (1978)
  • Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
  • Οι βάσεις και η Βασούλα (1974)
  • Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
  • Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα
  • Το κορίτσι του 17 (1969)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Βυζαντινή ραψωδία (1968)
  • Νύχτα γάμου (1967)
  • Σιλουέτες (1967)
  • Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here