Αυτή είναι η φονική μηχανή που υποστηρίζει ότι σκοτώνει τον κορονοϊό – Δείτε με ποιον τρόπο


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η Dynamics παρουσίασε τη «φονική μηχανή» με την ονομασία «Nanowave» που παγιδεύει και σκοτώνει τον ιό με υπεριώδη ακτινοβολία.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης περιμένει την εξέλιξη της έρευνας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η υψηλή τεχνολογία ήρθε να δώσει ξανά την απάντηση. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρία Dynamics, δημιουργήθηκε μια «φονική μηχανή» με την ονομασία Nanowave η οποία μπορεί να σκοτώσει κατά 99% τον ιό.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου μηχανήματος βασίζεται στη λογική της παγίδευσης και της εξουδετέρωσης του κορονοϊού, μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας. Το Nanoware απορροφά τον αέρα, εξαπολύει υπεριώδες φως και στέλνει πάλι πίσω τον αέρα χωρίς ιικό φορτίο. Η μηχανή αυτή μπορεί να απορροφήσει ως και 300 λίτρα αέρα, σκοτώνοντας κάθε είδους ιό και μικρόβια σε χρόνο «dt». Για την ακρίβεια, σε χρόνο μικρότερο ων δυο χιλιοστών του δευτερολέπτου!

Οι έρευνες, όπως αναφέρουν μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού, έχουν αποδείξει πως πράγματι η ακτινοβολία μπορεί να «σκοτώσει» τον κορονοϊό. Μέχρι τώρα, όμως, δεν υπήρχε κάποιο μοντέλο μηχανής που να μπορεί να εφαρμόσει αυτή την πρακτική. Η Dynamics φαίνεται πως έχει φτάσει στην κατασκευή μιας τέτοιας μηχανής και προτείνει ακόμα μια λύση για τον κορονοϊό.

Δείτε βίντεο με το Nanowave σε λειτουργία

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρευνες για το Nanowave έγιναν σε συνεργασία των Πανεπιστημίων του Τέξας, του Κολοράντο και του Medical Branch. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως υπάρχει το εντυπωσιακό ποσοστό 99,99907% σε αποτελεσματικότητα.

Ο αέρας καθαρίζει με υπεριώδη ακτινοβολία σύμφωνα με τους ερευνητέςyoutube.com

«Η Dynamics δημιούργησε ένα από τα πρώτα βιώσιμα εργαλεία για την απενεργοποίηση του ιού COVID-19. Η απόδοση της συσκευής, όπως μετράται σε μεγάλα εργαστήρια των ΗΠΑ, είναι εντυπωσιακή», σχολίασε ο καθηγητής επιστήμης και μηχανικής υλικών στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, Elias Towe.

«Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι η Dynamics τροποποίησε μερικές από τις μοναδικές τεχνογνωσίες σε ευέλικτες μικροηλεκτρονικές τεχνικές και τις συγχώνευσε με τις αναδυόμενες τεχνολογίες UV-C για να παράγει ένταση επαρκή για την απενεργοποίηση του ιού», πρόσθεσε ο ίδιος καθηγητής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ